neljapäev, november 15, 2007

(:) olen seksikam kui kristiina ehin










püüdisn I+I plogi uurides selgusel jõuda miks nad aapo ja nakiga tülis on. naki listi lugeda ei viitsinud, kole pikad meilid. aga ei saanud minust ka seekord uurivat ajakirjanikku, I+I plogi kammides leidsin seksikate eesti kirjanike edetabeli ja on seda rõõmu, positsioneerusin meeskirjanike tabelis auväärsel neljandal kohal. tõsi veiko märkale jäin kõvast alla aga kenderitega suurt vahet pole. eriti tegi aga mu tuju heaks tõsiasi, et naiskirjanike tabeli 5-6 kohal virelevad kaheldava väärtusega seksisümbolid ehin/viiding, neist mõlemist olen ma ilusam ja see on egole kohe nii hea, et edasi ma kirjutamisele enam aega ei raiska, vean ennast lähimasse meelelhutusastusse ja manustan midagi rämedalt ebatervislikku. sealt see seks tuleb.

Kirjanikud. Mehed:
1. Veiko Märka 11
2. Heiti Kender 9
3. Kaur Kender 8
4. Sven Kivisildnik 6
5. Sass Henno 5

Tore on näha, et Tartu NAK igatpidi ruulib, Veiko ja Sven mõlemad esiviisikus!

Naised:
1. Kadri Kõusaar 20
2. Kerttu Rakke 12
3. Doris Kareva 11
4. Merle Jääger 9
5-6. Kristiina Ehin, Elo Viiding 8

6 kommentaari:

Jakobi Galerii ütles ...

Noh, mina olin kunstnike seksikate tabelis peamiselt 1.-- 2. (rebisin albert Gulkiga) ja olin seal viimase hääletuspäevani aga I&I olid omast arust kavalad, võtsid lõpptulemuseks paari päeva varasema seisu, kui ma olin mingi hetk 3. ning kuulutasid välja ainult esimese teise -- Navitrolla ja keegi veel, ei mäleta.
Noh, mis nad on siis nii lollid, et mind kunstnikuks kuulutavad (ma olen vähem kunstnik kui Adolf Hitler, kes ikka natuke maalida oskas), et päevad hiljem tulemusi võltsima :PPPPP

Irja ütles ...

Tülis seepärast, et Aapo sõimas mu reede õhtul läbi. Ma olin haige ja väsinud ja tahtsin minna magama. Ja Aapo ütles siis, et KUI ME INNOGA PÄRIS ÜKSI EI TAHA JÄÄDA, siis võtan naklased vastu. Samuti sain teada, et olen "paaria", kellega suheldakse vaid haletsusest. Ehk siis sain teada, et olen olnud pelgalt NAKi shveitser :).
Mnjahh. Võib-olla olengi. Aga NAK on seksikas sellegipoolest!

Irja ütles ...

Oot, aga mis tulemuste võltsimisest käib jutt? Ma ei saanud küll aru. Aga kui on tehtud viga, siis saab näiteks sind panna lõppfinaali!?

kivisildnik ütles ...

vähemalt üks probleem laheneb
ja see on ok

Jakobi Galerii ütles ...

Ei, ärge pange, las Navikas ja see teine on.

Jakobi Galerii ütles ...

Ei, ärge pange, las Navikas ja see teine on.