neljapäev, veebruar 05, 2009

(:)õpetajate astmelisest palgakärpest

















Grupp gänkstereid otsustas röövida õpetajatelt palgatõusu ja veel kümme protsenti palgast. Eks ta ole. Ikka parem sööta kartulikoortega õpetajaid kui maksustada väliskapitali või eraettevõtete kasumit. Eesti valitsuse samm oli loogiline järg nende kultuurivaenulikule ja inimvihkajalikule poliitikale. Tegu on üleilmse loomastumise uue suure võiduga ja mõningase katastroofiga kohaliku kirjaoskuse jaoks.

Teiselt poolt on tegu tribuudiga lolluse eest, alatu poliitik ja ahviaruga valija on ühemõttelised haridussüsteemi viljad. Ehk oleks ülim aeg kehalise kasvatuse ja astronoomia arvelt hakata õpetama kapitalismi alatuid mehhanisme – meediavalesid, reklaamilõkse ja suurfirmade ning korrumpeerunud rahvasaadikute ahnuseprojektide tüüpskeeme.

Mul pole midagi selle vastu, kui kärbitakse nende ajalooõpetajate palka, kes tarvitavad puutini propagandatooteid ajalooõpikutena, kes sooritavad koolides kas kristlikku ajupesu või viivad läbi pankade, parteide ehk ravimifirmade müügiüritusi – miks peaks sellised parasiidid olema maksumaksja palgal.

Pole kellelegi saladuseks, et mõned õpetajad levitavad varjamatult kapitalistlikku kasumikarjäärile orienteeritud maailmavaadet ehk haibivad kultuuriimperialismi. Sellistelt tuleb tagasiulatuvalt võtta kogu palgatõus ja ülejäänust säilitada 10%. Palka tuleb kärpida ka pervertidest pedagoogidel, sadistlikel julmuritel ja poolidiootidel. Ülejäänutel tuleb palka tõsta, seega on ainuvõimalik õpetajate astmeline palgakärpe mudel.

Kärpida tuleb juba täna.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

lolluse ja labasuse astmeline tulumaks!

kevadpühad ees
tuluaruandele
ei miskit püha

http://aguirres.wordpress.com

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

See kärpimine ei lõpegi ja ühtedel
lõpeb see kiibistamise vastuvõtmisega teistel tänavatel kõngemisega...
Süvenesin Hiiumaa tuulikute asjasse ja tulin järedusele:
"MIL LÕPEVAD FOSSIILSETE KÜTUSTE VARUD TERVES MAAILMAS JÄÄVAD ELAMA NEED KELLEDEL ON OMA MAALAPIKE KUHU PAIGUTADA ELEKTRIENERGIA TUULIK!!!"
Tuulikuid mis katavad elamu elektrienergia vajaduse saab valmistada omal käel kuuris nokitsedes...sellega saavad hakkama ka traktoristid ja automehaanikud...kel pole aega ega viitsimist valmistada tuulikut võib selle osta,hinnaklass on sõiduauto maksumuse lähedane...loe blogi Strandberg võrgus...
Tuuleparkide omanikeks peavad olema vaid eestlased,vastasel korral välisinvestorid hävitavad meie rahvuse viisil võttes elektri hinna eest HINGEHINDA.Kes ei suuda maksta kaotab elu...
Vargad ahju!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Nüüd kõik firmad saavad kärpida reklaami pealt sest Inno ja Irja pakuvad reklaaminulli...
Tasuta reklaami piiramatus koguses!!
Selle raha mille firmad säästavad reklaami pealt võiksid nad annetada koolidele...
Vargad ahju!

Krismar Rosin ütles ...

kas sul meili pole või?

a lahe jutt oli.

Veiko ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.