reede, september 07, 2007

(:) saatke oma späm luhaäärele










kampaania eesmärk on nussida näkku nn luulevõistlust kuldne kaseleht - ingvarl@hot.ee - saatke sellel meilil kõik peenisepikendamise, lotovõidu ja viagameilid, mis te oma postkastist leiate, luhaäär ootab teie panust 15. oktoobrini

rämpsu koht on rämpsvõistlusel

5 kommentaari:

meiel ütles ...

mõtsin ise täpselt sama
ja
ehk kirjutatakse saatjatest kunagi ka ajalehes nii nagu pp seda hiljuti tegi:


Luuleliit tunnustas Pärnumaa luuletajaid
14.08.2007
Üle-eestilises luuleliidu suvelaagris anti suurepäraste värsside eest kolmele pärnakale üle auhinnad.

Eesti luuleliidu suvine luulelaager leidis aset Tori vallas Saarisool, kus anti üle ka kevadise luulevõistluse “Luulekevad 2007” auhinnad.

Esikoha pälvis poetessinime Tulilill all esinev Maire Haas, teise koha Tiiu Lehiste, kolmanda koha Evelin Laanesaar.

Kokkutulekul tutvustasid oma uut kogu Maimo Tüür ja Tiiu Lehiste, vabakutseline performance’ikunstnik Elaan, kes andis luulekonkursile esitatud värsside põhjal etenduse “Hüvastijätt”. (PP)

Ulmeguru ütles ...

Õu mai Gaad! See tont ka ei väsi!

Ma mõtlen, et mu spämmikast saab iga päev 20-30 ühikut... et kui see ümber suunata, siis peaks hot.ee postkast küll lolliks minema... hea inimesena ma seda vist siiski ei tee... kuidagi liialt karm tegu haige inimese suhtes...

Veiko ütles ...

Lubatagu mul nüüd muljetada.
Aasta oli siis vist 95. Ja õpetaja soovitusel osalesin minagi konkursil "kuldne kaseleht". Pääsesin eelvoorust edasi lõppvooru, mis toimus kusagil kesk-eestis. Seal oli vist mingi osavõtumaks, ent mis jäi eredamalt meelde oli see, et finalistide selgitamisel eraldati inimesed kahte ruumi. Ruumi ukse peal pidid sa ostma kõigi kohalolnute luuletused A4-ja hunniku peal, sealt said sa siis teada, kes finaali pääses. Tagasi minna ja teisi informeerida ei tohtinud. Mina näiteks ostsin selle paki ja finaali ei saanud.
Mäletan ka seda, et I.L. istus saali ees laua taga ja mina saalist küsisin talt midagi. Ta tõstis pea, vaatas mulle otsa, ja tegeles oma asjadega edasi. Sain aru, et olin käitunud ebaviisakalt.
Üldiselt oli õhkkond..... halb.

kivisildnik ütles ...

kurb aga tõsi

evelin ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.