kolmapäev, märts 07, 2007

(:) matsid jäävad matsideks










keskuse võrguversioonis
saab lugeda matsidest
ja kasiino eelistest
eesti vabariigi ees

tootenäidis 1

Lahendus on ikkagi ainult üks – Eesti linnade dekoloniseerimine. Migrandid-kolhoosnikud ajaloolisele kodumaale tagasi. On ju loomulik et atrasid, randaale ja kombaine ei tooda kontorisse, neid pole seal vaja, ainult segavad. Täpselt sama on põllutöömasinaid teenindava personaliga, teie asi on käru lükata ja atra järel vedada. Ministeeriumisse sobite te sama palju kui sitane sõnnikulaotaja.


tootenäidis 2

Kui pole tootmist, siis pole ka reostamist. Kasiinosõltlane võib küll hävitada oma elu ja mõne veel, aga elukeskkond jääb temast solkimata. Tavatarbija ökoloogiline jalajälg on igavene pirakas, mänguril aga täpselt sama suur kui metsinimesel. Nii et kui lased ennast pügada, siis hoia vähemalt planeet puhas.

Kasiino on traditsiooniliste väärtuste kandja. Sinna ei saa sisse igasugused laastavad välismõjud – aknaid pole. Kasiinos pole kiiret ja närvesöövat elutempot, kelli pole. Kasiino on alati lahti, mitte ainult päeval. Ja mis kõige tähtsam, kasiinos tuleb mõelda. See on üks väheseid kohti, kus terve mõistus võib üldse võidule pääseda, vähemalt diileri vastu pokkerit mängides võib ka võita.

3 kommentaari:

Kuutroll ütles ...

Ei pääse jah kasiinodest. Vaata seda tootenäidist.

kivisildnik ütles ...

pakun 6

Ulmeguru ütles ...

Pakuks, et kolm kasiinot, siis bowling, karaokebaar... ja mis need teised nilbused olidki...

Ma muideks olen rõõmus, et see ilgus sealt koristati... iseküsimus, et mis asemele tuleb...