reede, märts 07, 2008

(:)rasedad pidagu lõuad

























keda nad üldse esindavad, kui räägivad, kas ennast või neid mõlemaid, või ainult seda teist inimest, keda lugupeetud rasedale isegi tutvustatud ei ole ja kui neid või teda, siis mis volituste alusel. kuni need fundasmentaalsed probleemid ei ole lahendatud, on arukas rasedate osas sõbavabaduse ja sellega seonduv üle vaadata. elu näitab et uemad ja lapse ei ole kuigi sageli ühel meelel - eriarvamused on nii koolitükkide tegemise kui alla laskmise küsimuses jne jne. konkreetne näide, mittesuitsetav rase võib sünnitba tüübi, kes tossab nagu korsten. seega oleks emast õiglane pläru ette panna, kas või üle päeva. igal juhul ei ole rasedate sõnavõtud legitiimsed, muust aktiivsusest rääkimata

4 kommentaari:

lounamaa ütles ...

Ah, sa oled lihtsalt pahane, sest pole ise rase olnud.

Puldan Mati ütles ...

vene ajakirjanike liidu keiss:
http://www.newsru.com/russia/07mar2008/kadyrov.html
http://www.newsru.com/russia
/07mar2008/kadyrov.html
sarnasusi on eestiga!
muide kas sul poleks aeg juba oma suurteosele -"Eesti Nõukogude Kirjanike Liit - 1981 aasta seisuga, olulist" järg kirjutada?
see võiks olla Eesti kirjanike Liit - 2008 aasta seisuga, olulist või Eesti poliitikud/avalikuelu/kultuuritegelased/ - 2008 aasta seisuga, olulist või midagi sarnast,kui üksi kohe pähe ei karga midagi klapi viinad kokku ja võta NAK kampa ja asuge kirjutama see on meie ühiskonnale vajalik-just nüüd kui maad võtmas on vaikiv ajastu
http://www.youtube.com/watch?v=qgMgP0zYZEc
http://www.youtube.com/
watch?v=qgMgP0zYZEc
,politseiriik ja kambakraatia,kui teisitimõtlejaid näoga porri surutakse,kui intelligentide ja proffessorite arvamusega ei arvestata,kui poliitikud on raffast kaugenenud,ah sa ju tead isegi kui sitt seis on:-)!
eesti riik vajab sind kivisildnik!
suht masendav lugu tegelt,tundub et vasakäärmuslased on ära owninud,kivirähu jux sai preemia LOL-
http://www.epl.ee/artikkel/421450

muide kas ka hasso krull on mässajate küüsi langenud(nagu rattapeded ja munamustad)?
vt.kommentaar42-
http://8mai.wordpress.com/2008/02/16/ei-politseiriigile/#comments
http://8mai.wordpress.com
/2008/02/16/
ei-politseiriigile/#comments

Anonüümne ütles ...

Pole veel kuulnud seda, et mõni rase sõna võtaks suitsetamise teemal, olen ma siis kurt või liiga omas maailmas klapid peas? Mulle on jah küll mitte rasedad rääkinud sel teemal ja mina olen nad pikalt saatnud, suitsetan millal tahan ja minu lapsed jälle ei mõtlegi suitsetama hakata.
Siikohal tuleb aga jälle väljaandele "Postimees" esitada küsimus, miks lauset "rasedad pidagu lõuad" tsiteeritakse kui Iseseisvuspartei hüüdlauset!?

kuulitõukaja ütles ...

"Rasedad pidagu lõuad" oleks pidanud ilmuma suure pealkirjana 8. märtsi Postimehe kaanel :)