teisipäev, november 06, 2007

(:) anonüümne tatt on teaduslik fakt









palju kurdetakse ja arutatakse anonüümse tatipritsimise teemadel. mainitud asjaolu võib häirida aga see on niisama möödapääsmatu kui muda rentslis. mõned inimesed lihtsalt on anonüümne tatt ja nad pole võimelised pritsima midagi muud kui anonüümset tatti. ma ei soovita nendega vahekorda astuda, pritsivad teile anonüümset tatti igasse auku. elage siis selle tundega edasi. tekib küsimis mida teha. tuleb kanda saapaid, et sokid ligaseks ei saaks, veel parem kõndida väljapool rentsleid, soovitavalt liikuda vabas looduses, mitte urbaniseerunud mülgastes. miks ma peaksin lugema lehti või nende kommentaare, kui ilukirjandus mõeldi juba tuhandeid aastaid tagasi välja, raamatupoed on suuremates linnades ja absoluutselt igas internetis. krisostomus müüb ka ilma krediitkaardita, ma ei sa aru muilles küsimus on. kui te sumpate kõrvuni anonüümses tatis, siis on ikkagi teie vaba valik. mõelge kuidas oma vabaduse jäänudeid sihipärasemalt kasutada. muud midagi.

9 kommentaari:

kuulitõukaja ütles ...

Tarzan hate people who talk shit about other people

kivisildnik ütles ...

conani ajavad loitsud
segadusse ja muudavad
ta püsti agressiivseks

Üks Kõik ütles ...

Aga anonüümsus on vahel ikka lahe ka - näiteks siis kui ei taha, et teine inimene teada saaks, kes sa oled :)

Aga, tõsiselt rääkides, on anonüümsusel minu arvates tulevikku. Ühe stsenaariumi kohaselt ei olegi varsti enam tõtt võimalik mitteanonüümselt öelda.

kuulitõukaja ütles ...

see on sellepärast, jaan, et kui sa oma nime all midagi teed või ütled, siis tulevad inno ja irja (kes on tegelikult andekas luuletaja) ja väljutavad sinu pihta kõik mis nad viimase 24 tunni jooksul söönud on :(

kivisildnik ütles ...

anaonüümsus on nagu kaigas
annad hullu kätte
peksab tsikli sodiks

Vali Dool ütles ...

Anonüümsusest edasi tuleb ilmselt veel valenüümsus. Seda pole veel keegi kasutanud. Nagu ärimehed firmade etteotsa tankiste leiavad, nii võiks mõni eluheidik ennast ka blogiomanikuna müüki pakkuda. Tasu oleks ilmselt väiksem, aga pole suurt riski, kui just Tartus ei ela. Kui küsitakse, siis vastab, et kirjutasin jah. Ei mäleta miks. Ja kohtusse ei tuld kuna raha põld.

Irja ütles ...

See on ilus mõte, et ära sumpa sodis, aga vähemasti mina olen kogenud, et kui sa seda teed ja solvangutele ei reageeri, siis lähevad need ajapikku üha hullemaks, kuni saad kaikaga vastu pead.
Ja minu elu mõjutab anonüümne tatiprits kasvõi juba seeläbi, et mu oma vennad tsiteerivad mulle delfi kommentaare. Tavaline inimene on tegelikult väga loll. Aga kui see loll nurga tagant välja tirida ja panna oma sõnade eest vastutama, siis distsiplineerib see teisi lolle. Kuna lollid on teadupärast ka väga arad.

kivisildnik ütles ...

nii ja naa selle
reageerimisega mida rohkem
rapsid seda kauem patsist tiritakse
ignoreerimine tundub tõhusam
võrdleme allastet ja ninnast
kes mõlemad litsimajas vahele jäid
ninnas ei teind väljagai
ja see oli targem tegu kui
kristlase meeleheitlik
pr rapsimine

Morgie ütles ...

ignoorimine on tõesti tõhusam, elu näitab seda iga kandi pealt