kolmapäev, veebruar 04, 2009

(:)pedofiiliaohvrite maksustamisest



















on kriis, kohe on vaja kedagi maksustada, seda sitta loen ma igast lehest iga allahi päev. üldjuhul, tullakse lagedale mõttega, et maksustada on vaja lapsi ja pensionäre, äärmisel juhul proletariaati in korpore. ka kõige mässumeelsed penskarid on nõus kirsturahast loobuma tingimusel, et müüdav bürokraatia loobub mõttelisest osast kuluhüvitistest. aga miks mitte maksustada pedofiiliaohvreid? aeg on raske ja iga sent pangaaltarile tagab taevaliku õnnistuse.

maksustada tuleks kindlasti nõdrameelsed, sest nad ei mõista, et raha tuleb paigutada väärtpaberitesse ja kinnisvaraarendusse, riigid saavad aru, et kriisis pankurit tuleb aidata, kes ise aru ei saa, seda aitab maks. Keegi Hasso Krull kirjutas saasta alguses Sirbis, et maksustada tuleks hoopis maksuvabastust nautivaid äravalituid, osundan:

„Keegi võiks ju tulla mõttele, et kui Eesti riigil on raske, siis võiksid talle rohkem maksta need, kes riigi olemasolust kõige rohkem kasu saavad. Miks ei võiks me taastada juriidiliste isikute kasumi tulumaksu? Mis kentsakas pühadus see on, mis 2000. aasta 1. jaanuaril korraga lihtsalt jõustus ja mida ei liiguta nüüd enam paigast ei ussi- ega püssirohi? Mis õnne see ainulaadne seadus meile on toonud? Kas see on meid säästnud ühestki majanduslikust hoobist? Kas see on veidigi leevendanud kroonilisi probleeme, mis meie hariduselu või tervishoidu lakkamatult kummitavad? Ei ole. Aga iga parempoolsete poliitikute vusserdis on meile püha.“

Kui võtta Laisa mõte kriisimaksust ja Krulli viide kroonilistele maksvõlglastele, siis võime teha uue suure kriisimaksu plaani. Maksab see kes on kriisis kõige rohkem süüdi. Rootsi pangad tegid seda, meie poliitikud lasid sellel juhtuda, ajakirjandus õhutas õletuld ja loomastunud pööbel mörises kaasa. Üksi väliskapitali maksustamisest saame 5-6 miljardit aastas, lõputult ehk raha maksuameti arvele ei tiksu aga siis saame vähkkasvajast lahti. väliskapital tuleb maksustada kas või ainult selleks, et ta ajaloolisele kodumaale nahhui tõmbaks. saab õhu puhtamaks.

Dementne poliitika ja müüdav bürokraatia tuleb samuti maksustada, nemad andsid külakurnajatele vabad käed ja õnnistasid prolesid uue võika töölepinguseadusega, kohustuslikest pensionisammastest rääkimata. Meedia kui kõige kurja õhutaja tuleb maksustada vastavalt valede, elustiili ja reklaami osakaalule. Bürokraat ja poliitik on meil valija mandaadiga, seega tuleb ka valija maksukotti ajada, eri 500 krooni eest oma hääli müüvad pensionärid. Kriisimaks peab olema astmeline, mille ülemistel astmetel on kükitavad kapitalistid, keskel müüdavad rahvateenrid ja meediavärdjad, alumisel aga loomastunud pööbel.

nii on õiglane.

4 kommentaari:

Ulmeguru ütles ...

«Õige!» hüüab hääl rahva hulgast.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ulmegurule.
Määä!!Määhhäähhää!
Sul pole kunagi midagi öelda,oled selline imelik ja kahtlane tüüp.
Mul on tahtmine sulle lõuga anda,kui jääd tee peale ette siis virutan ette hoiatamata.

Eesti pank tuleb maksustada.
Mikspärast Eesti pank ei maksa tulunmaksu? Miks eesti pangale ei kehti Eesti vabariigi seadused?
Miks eesti pank ei lasknud teha auditit? Savisaar tahtis ju teha auditit Eesti pangas aga Eesti pank...röövib Eesti rahvast...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ulmegurule.
palun vabandust oma ärplemise pärast,ega ma paha pärast...
Täna sattusin teie blogisse ja sain teist parema pildi kui olin ette kujutanud.)))

Ulmeguru ütles ...

Pole hullu, pisuke solvang on teinekord ikka abiks... :)