reede, märts 28, 2008

(:)kuidas lugeda kohtu poolt suletud plogi



























projekti türad sigade ette raames õpeatan teile kuidas lugeda kohtu poolt keelatud plogi - see on väga lihtne, kohus ei oska puhvrit vangi panna, keelatud plogi lugemiseks järgi minu ettekirjutusi, see ei ole ülemäära keerulised. kõik on seduslik sest puhver pole keelatud asjade nimekirjas. pilt on ka keelatud plogist.

1
pane googli otsijamootorisse
http://olavimarika.blogspot.com/

2
vajuta nuppu

3
leia esimese lingi alt kiri
puhverdarud

4
vajuta puhverdatud

5
loe

6
jutt selline:

Vaatame kuidas...

käib lapse nädalavahetuseks enda juurde saamise (mittesaamise protsess)

a) Tuleb poisi käest küsida, kas ta viitsib/tahab see nädalavahetus!

Poiss on nõus, tahtis ise emale helistada, ma ikka helistan ise...

b) Tuleb lapse emale helistada.

mobiil kutsub lõpuni ja ei vasta, varjatud numbriga lauatelefon katkestatakse, helistan marika töökabinetti arstile, see ütleb, et marika teeb protseduuri ja palub hiljem helistada. Täiesti arusaadav jutt!

15 min. hiljem: helistan uuesti, saan marika kätte... kõigepealt kuulen, et lapse tervis ei kannata minu juurde tulekut (laps on täna koolis), siis kuulen, et lapsel on järele õppida, (pakun lapsele võimalust minu juures järele õppida), siis kuulen, et laps ei tule enne minu juurde kõik on selge (palun täpsustada), marika selgitab - kohtuasi, lubab anda numbri kust saan täpsemalt üle küsida, ei anna seda numbrit ja paneb toru ära.

tahan seda numbrit ikkagi... ma tahan täpsemalt üle küsida küll!

c) helistan kohtusekretärile, küsin, kas emal on õigust kohtulahendini minu ja lapse vahelisi kohtumisi takistada. kohtusekretär vastab: kui kohus pole isa ja lapse kohtumistele tõkendit pannud, siis ei ole...

rohkem polegi millest rääkida: asi on sõna otseses mõttes "emakook", ema küpsetab koogi ja sööb ise üksinda ära ka.

1 kommentaar:

Unknown ütles ...

mitä vittua bloggia!?