laupäev, detsember 22, 2007

(:) laste sõber marilyn manson










viimati käisin ma rokkstaari kontserdil sakala keskuses, sel mälestusväärsel päeval kui esines marc almond, ilmselt oli see veel okupatsiooniaja lõpul. igal juhul pääsukesetätokas margi kaelal mõjus veel isamaaliselt. ühesõnaga kakskend aastat pole olnud eesti lavadelt midagi vaadata. korra käis siin küll üks cani mees holger aga et ta oli vahepeal kiriku rüppe pöördunud, siis kehtestasin endale lähenemiskeelu. kui see oli ikka holger, igal juhul seekord on meil väga hästi läinud manson on rokkstaar ja jõulutaat ühes isikus. soenduspänd on muidugi soome tüütus, kui juba süldiks läks, võtnud siis metallica. oleks vähemalt nalja saand. samas jõulutaadil on ikka põdrad adra ees, nii et puht geeneetiliselt on soomlased pädev valik. siit järgmine küsimus, kasmarilyn mansoni kontserdile on üldse tark lapsi kaasa võtta, see lapko neile küll head eeskuju ei anna. mis on kogu kodusest kasvatusest abi, kui staariga koos serveeritakse alaelistele mingit põdrapornot? olen täitsa kahe vahel praegast.

3 kommentaari:

Oskari ütles ...

Misasi? Sattusin mingi juhuse läbi lugema Postimehes neid blogisid. Pole mul mitte vähimatki aimu, kes on Sven Sildnik või mis iganes muu.

Kirjapildi järgi mõtlesin, et mingine 12 aastane nolk, kes alles avastab internetimaid aga ei?

Palun, enne kui hakkate üldse midagi kirja panema siis õppige kirjutama ja saage suureks. Selles suhtes, et nõme on sellist saasta lugeda arvestades, et selle on kirjutanud täiskasvanud isik. Eksju?

Eesti iseseisvuspartei.. HAHA.

kivisildnik ütles ...

aitaks siis suureks saada, ainult mölisevad. nüüd on kirjapilt ka veel minu süü, putsi, mina pole tüpograaf.

M-M. K ütles ...

Väga proo!! Tegelikult. Ma arvan ka, et Marilyn "Antimonroe" Mansoni kontsertile ei tasuks lapsi kaasa võtta.