neljapäev, mai 29, 2008

(:)provotseerivad pangad hävitavad riigi mainet

























siim kallase sõnadele toetudes väidan ma, et pangad keeravad eesti riigile siga, kahjustavad tõsiselt mainet jne, osundan: Euroopa Komisjoni asepresidendi Siim Kallase arvates oleks Eesti majandusel just raskematel aegadel eurost abi, aga krooni kõrvale paralleelraha juurutamise ideed peab ta totraks ja ebastiilseks... Kindlasti käsitleksid paralleelraha kasutuselevõttu nii Euroopa Keskpank, Euroopa Komisjon kui liikmesriigid väga provokatiivse sammuna, mis väga tõsiselt kahjustaks Eesti mainet, hoiatab Kallas.

tsitaadi lõpp. miks ei peeta provokatiivseks seda, et meil on eluasemeleaenud põhiliselt euros mitte eesti kroonis? siim kallas vaikib. faktiliselt euro käibib meil topeltrahana, vähemalt okupatsioonipankades. kui euro ei sega kedagi eesti pankades, miks ta peaks segama eesti kaubamajades või turgudel? vastust ei tule, sest probleemi ei ole. jääb mulje, et siimu sõnad on mõtteta ja sisuta lehmasitt.

2 kommentaari:

Puldan Mati ütles ...

Mis on (:)kivisildniku probleem?
Ülepaisutatud edevus
Provokatiivsus
Veidemanni hirm
Provintslikkus

no vot ma ei oskagi vastata,mix pole vastusevariantide hulgas sellist varianti nagu punase hala mittetalumine?
sa tee 20aaastahiljem omadele tagasi,pane oma foorumisse ka mingi küsitlus ülesse.
muide nad võtavad delfist valitsusvastaseid komme ja riputavad need oma blogisse(lihtne analüüs kellaajaliselt ja sisuliselt näitas et gw.tallinnlv.ee oli jälle lahti möllama pääsenud)

kivisildnik ütles ...

reklaam on reklaam, ma ei jõua kõigi veidemannidega võidu joosta