reede, mai 02, 2008

(:)comin soon 73 000 töötut

























huvitav, kas eestis lähitulevikus üldse veel mõni normaalne inimene on? riskigrupid vohavad. aidsiaigeid on leegion, smslaenurorjasid 60 000, kasiinosõltlasi 20 000, süstijaid ahve on ka terve kari, ei hakka siin üles lugema kõiki perverte, sektante, investoreid ja vändravalisid. kindel on see, et normaalsete inimeste read hõrenevad peagi tunduvalt.

60 000 smslaenuorjale tuleb peagi ja jõudsalt lisa, osundan: Töötukassa riskiprognoosi kohaselt peavad töötajad majanduslanguse korral hakkama palgast maksma praeguse 0,6-protsendise maksumäära asemel 1,6 protsenti. Kriisiolukord, mida töötukassa oma kõige mustemates unenägudes ette näeb, põhineb IMF-i riskiprognoosil 2010. aastaks: töötuse määr tõuseb 10,5 protsendini ja töötute arv siis vastavalt 73 000 inimeseni.

“Maksumäärasid on vaja tõsta riskistsenaariumi rakendumisel 2010. aastal,” selgitas töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel. Tsitaadi lõpp. Kuidas ta oma vastutusalasse laekunud rahade kasvatamisega hakkama saab, sellest Paavel millegipärast rääkida ei taha.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

orjahaiku:

kaks milli korter
lasnaka getos maksta
ajule võlga