reede, mai 23, 2008

(:)ahtrad naised vägisi sigima






















tegin delfis põhiseadusest lähtuva avalduse: Naiste kehv kvaliteet on meie ühiskonna kõige põletavam probleem ning ma ei liialda sugugi, kui väidan, et emaste liigikaaslaste kvaliteet on nii eesti riigi kui lääne tsivilisatsiooni elu ja surma küsimus. Kes vähegi kaine pilguga ringi vaatab, peab nentima, et naised on kasutud.

Veelgi enam naised on reetnud ühiskonna huvid ja kujutavad otsest ohtu meile kõigile. Ma ei süüdista naissugu isiklikule maitsele ega oma napile elukogemusele toetuses, vaid Eesti vabariigi põhiseadusest lähtudes.

4 kommentaari:

kass27 ütles ...

Olen umbaher ja naudin kasutu eluka priiust. Suurima rõõmuga põletan edasi seda emaste liigikaaslaste kehva kvaliteedi probleemi. Mõnulen otsese ohu kujutamise juures ja reedan ühiskonna huvisid kuis jaksan...
Muusääs, delfi artikkel on ajendatud vaid põhiseaduse ühe lause kolmest sõnast: ...geneetilise koodi... säilitamine. Väärikam ja professionaalsem oleks lahata ikka lauset kui tervikut.
Samas ju päris vinge, et vaid noist kolmest sõnast nii üüratu sõnelus netiportaalis möllab :P

kivisildnik ütles ...

mõne sõnal on jõud

Morgie ütles ...

sinu soovitatud poliitika toodaks paraku päris palju praaki.
Praaklapsi. Kellele seda veel vaja on?
Las sünnitavad need, kellele lapse üleskasvatamine on jõukohane.

kivisildnik ütles ...

praaki on riik ja planeet täis, eritu praak ajudega isendeid, ei sega nad kedagi, siiani pole likvideeritud ega kavatsetagi seda teha