esmaspäev, mai 12, 2008

(:)realistliku kunsti lõpp - magnus 7


























kohtus selgus, et realistlik kunst on kuritegelik, vähimgi sarnasus tegelikkusega on karistatav, keelatav ja igati kotiav. ees on hämara sümbolismi, kubismi ja abstraktse ekspressionismi/tindiplekikunsti ajad. kui inimest kahejalgsena kujutad - vangi. kui näos on kaks silma - tulle. kui maakera on su sita filmis ümmargune - munad maha.

võimalik, et käibelt kõrvaldatakse ka sotsrealism, ühiskonnakriitiline realism ja pornograafia - kõik see meenutab midagi, võimaldab äratundmist. dokfilmidest, teleuudistest ja ajaloolistest töödest ma üldse ei räägi. nende eest lastakse homme maha.

tra, ma tahaks teada millele need lollid tsensorid toetuvad, kus euroopas veel sihukest siga keeratakse? on siin euroliit või mingi somaalia. tule frikatill taevast alla ja löö teibaga maha.

5 kommentaari:

Valkyrie ütles ...

Võib-olla nad lähtuvad hoopis USA süsteemist, kus on suhteliselt tavaliseks saanud see, et kui inimesele midagi ei meeldi või ta tunneb end puudutatuna näiteks sellest, et naabrimees kortsutas teda vaadates kahtlaselt kulmu siis ta kaebab selle naabrimehe lihtsalt kohtusse. Tõenäoliselt võidab ka, sest inimõigusi annab väänata ikka täiesti uskumatus ulatuses.

Elektriarve ütles ...

.. ja ükski eesti teater ei mängi moliere'i.

kivisildnik ütles ...

jah

kivisildnik ütles ...

vähemalt kirjanike liit ja
kinoliit on sekkunud
ilma avaliku kärata küll
isegi kult min olla abiks olnd
aga miks sellest lehed ei kirjuta

no ma ei tea

Unknown ütles ...

nii sitta šedöövrit poleks mõtet keelata jah. läbinähtav, igapäevane, lootusetu. emokunsti tippteos