esmaspäev, aprill 21, 2008

(:)kas pärnus on hea elada?

















keegi valis pärnu elamiskõlbulikuselt 3. kohaks eestis, tartu olla parem ja haapsalu ka. no ma ei tea, võrrelge ise:

tartu inimesed: Inimesi: Juri Lotman, Raimond Valgre, Džohhar Dudajev, Peeter Tulviste, Jaak Aaviksoo, Jaan Kaplinski, Hando Runnel, Tõnis Mägi, Marju Lauristin, suudlevad tudengid.

haapsalu inimesed: Pjotr Tšaikovski, Andres Ammas, Ilon Wikland, Epp Maria Kokamägi, Mihkel Mutt, Raimond Valgre ja Valge Daam.

pärnu inimesed: Mark Soosaar, Kivisildnik, Jannsenid, Paul Keres, Jüri Jaanson, Raimond Valgre.

kes on andres ammas? kaplinski elab aga maal, paksus metsas. see selleks, igal juhul olen ma palju teinud, et muuta pärnu elamisväärseks kohaks, seda ei saa eitada. nüüd on pärnu sama hea koht kui Louisville, CO - ameerika kolmas parima elukoha kategoorias.

minul igatahes on pärnus parem kui haapsalus või tartus, esiteks siin ei ole tartlasi, teiseks erinevalt haapsalust on siin päris palju lahedaid tüüpe. kaupo meiel, andres g. adamsaon, toomas fakin aru, kallastud, karol kallas, andrus joonas, lauri kink, ago andrson - ja need on esimesed kes pähe kargavad

2 kommentaari:

Kalmsten ütles ...

Täiesti nõustun, Pärnu on ilgelt lahe koht tõesti... See, et seal on umbes kolm ruutmeetrit sillutatud teed, kalahais ja üks kolmekordne maja, mis taheti algul viiekordseks ehitada, aga arvati, et sehuke pompöösne ehitis ikkagi ei sobi. Ühesõnaga - Pärnu ruulib täiega.
PS: õlu on ka sitt!

nikitheone ütles ...

Kuidas see paul keres pärnuga seotud on ? Ta käis ju ainult koolis seal.