neljapäev, aprill 03, 2008

(:)tegime loitsuga muusikaajalugu















saasta ja süldiauhaindade üritus andis sel aastal väga hea tulemause - pehk sai, eliit sai ja erand korras anti metalpungi kategoorias välja kas auhinda. suvalised leod arvasid, et ma tulen ilma raha ja lepinguta nende korruptiivsesse ja nilbesse palagani nimetu ja põhimõttelageda zürii irratsionaalset tahet täitma. väike viga, ma nimelt pole ori. mulle pole tähtis braavo tüüpi sõnnikuhunnikul õilmitseda. koostöös loitsu ennastsalgava kollektiiviga viisime läbi seninägematu performantsi, nimelt mina läksin lavale ja kuulutasin, et võitja on loits, ilmselt oli auhinna peale kirjutatud midagi muud, võimalik et finish me off aga kuna peenist meenutav auhind oli lühike aga omanud vähimatki kirjanduslikku väärtust, siis ma ei hakanud seda lugema. valdan rokiteemaatikat ka ilma raadiodiskorite abita perfektselt. küll aga selgus karvastega enne paqlagani õlut lastes, et produtsendid pedereerivad ausaid pändimehi, eriti aga parima video kategoorias, kus juhtus uurivale ajakirjandusele väga huvitavaid asju - uurige, head inimesed, miks ja kelle õhutusel karvane nominent maha võeti ja 700 000 eelarvega müügitädivideo aselele pandi ja mis siis edasi asi. uuri välja kes on produtsent kondor tegelikult ja miks ta meenutab disainilt lühikest auhinda. igal juhul meediaeetia saavutas seekord suure võidu, kirjutatakse loitsust, (:)st ja finish me offist - meediaruum võideti inimestele tagasi, loomad said hävitavalt lüüa. iga väärikas meediaaktsioon, mis aitab edasi lükata üleüldist loomastumist ja tsivilisatsiooni allakäiku, on meile püha. me palvetame enda poole.

9 kommentaari:

kivisildnik ütles ...

muide (:)joosepi kahtluste särk oli ka eilses slõ lehes, paberil, väga ilus vaadata

Anonüümne ütles ...
Blogi administraator eemaldas selle kommentaari.
Ulmeguru ütles ...

Tegite tõesti ajalugu, sest enamus meediat ainult sellest räägibki... noh, võibolla ei toimunudki seal ka suurt muud... see võib ka olla...

konnula contra ütles ...

see oli väga chill ja ajalugu ja kõik need asjad

paraku peab tunnistama, et vaatasin seda ülekannet osaliselt

see on umbes nagu vaatad seebikat, mingit suvalist ja Rohelio või mõni selline tüüp paneb järsku hea meta killu vms

kivisildnik ütles ...

rõõm

Arvamusliider ütles ...

Ma ple seda paska näinud, telekat ei vaata jne, aga nüüd hakkas JULMALT huvitama, mida kuradit see Kalar eespool kirjutas, et (:) kommentaari maha pidi kakkuma?! (:) saada mulle palun see maili peale.

kivisildnik ütles ...

kalar on keegi viirus

misskessu ütles ...

siia ka respekt sulle:)

Bibitum ütles ...

[meediaruum võideti inimestele tagasi, loomad said hävitavalt lüüa]

Kalle Lasn ja kultuuritõkestajad oleksid selle "vembu" üle kindlasti väga õnnelikud (mingil põhjusel tahtis vägisi tulla hoopis sõna "õllelikud")

Ilusat pilti rikkus ka Chintis, ronides lavale Vana Tallinnaga :)