reede, mai 16, 2008

(:)tasuta dignoosi kampaania on lõppenud

























ka keskpärane ajakirjanik võib vahel olla ühiskonnale kasuks, paraku ei kuulu mart ummelas seda tüüpi publitsistide hulka. kunagi ammu, okupatsiooniaegses tartus ma tõesti aitasin haigeid inimesi ja panin neile tasuta diagnoose, paraku kamaania lõppes juba rohkem kui viisteistaastat tagasi. johtutuvalt sellest on keegi ummelas oma lugejaid alatult petnud. süüdimatult ja vastutustundetult.

siit saame jälle mõne toreda hagi investeerimisprohvet ummelase vastu. nagu ma alati öelnud olen, pole keskpärasust ilma heata. päev algas kaunilt, ei taha küll olla prohvet aga hetkel tunduv, et mingi ummelas lõpetab halvasti. väga halvasti.

5 kommentaari:

Valkyrie ütles ...

Vaatasin, et tema on sedasorti mees, kes on alati nõus sellega, mida otsustab kohus või riik (neil ju alati õigus). Ehk siis nii on raamatus kirjas ja nii me teemegi, isegi kui see kamandaks teda 30 kraadise külmaga palja peega ringi lippama või mingit sarnast lollust tegema :D

kivisildnik ütles ...

absoluutselt

Puldan Mati ütles ...

ülikõva ikka!musketärid-punakuued panid sinu tõttu üksvahe isegi kommimise kinni oma plogis,nii karmi kraadiga mees oled.

Unknown ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
kivisildnik ütles ...

mind nad kardavad
ja õigesti teavad