teisipäev, november 13, 2007

(:) kas inno ja irja devalveerumine on põhimõtteliselt võimalik










I+I ehk inno ja irja on plogipubliku vaieldamatud lemmikud. selge et plogitarvitaja ei jõua kõiki asju läbi lugeda ning ta peab tegema valiku. küsimus on selles, miks ta valib inno ja irja. teine küsimus on, kas ta kunagi võiks sellest valikust loobuda. kolmas küsimus on, millistel asjaoludel võiks see loobumine tõeks saada.

esimesele küsimusele on kõige lihtsam vastata – innol ja irjal on lähiminevikus tugev peavoolumeedia tugi, nad on väga viljakad autorid, serialism on moodsas kunstis aga A ja O aga mis kõige põhilisem, I+I (muide ma soovitan teil inno ja irja see kaubamärk kasutusele võtta, visuaalne identiteet on loomastuvas maailmas eluliselt tähtis) aga mis kõige põhilisem, inno ja irja on tänapäeva suprkangelased – nad elavad seda elu mida paljud tahaksid elada aga ei suuda, saa, taha või ei oska.

meenub üks saastafilm pändimeeste elust, vana kuulus pänd on ohus, lulja lahkub, teda võetakse asendama noor naga, kõik ilus, siis tekib nagal kamm oma tibi ja orgiate ühitamise küsimuses, vana pändimees ütle: ela sellist elu nagu su fännid tahaksid ise elada. kui sa seda ei tee on sinuga lõpp. tuleb lõpp. I+I elavad unelmate elu, tööl ei käi, tegelevad plogimisest vaba aja seksiga ning õiendavad halastamatult oma vaenlastega arveid. kes peale I+I seisaks antiikjumalatele ja koomiksitegelastele lähemal, kui siis ainult edgar savisaar, ta paraku ei söanda ausalt plogida ning seega ei omanda kunagi sümboliväärtust.

vastus teisele küsimusele, isegi prodidzi kaotas publiku, nagu juba mainitud on tendentsimuutus I+I ja loomingus, juhul kui fännid ei saa enam seda, mida nad tahavad, pööravad nad I+I brändile selja, väga vähesed esinejad suudavad stiili muuta ja läbimüüki säilitada, kõik ei ole deivid bõuid. ja bõui pole ka täna enam see mis ta oli üleeile. esinejad tüdinevad, nad on ikkagi inimesed, liinitöö ei sobi kõigile, publik muidugi välja arvatud.

vastus kolmandale küsimusele on eelkõige selles, kas publik muutub, kas mood või väärtused saavad lähitulevikus I+I saatuslikuks, ma millegipärast ei usu, et nad oma täisväärtuslikust elust niipea loobuvad, siin saab takistuseks olla eelkõige tervis või õnnetus. orjastamine ja loomastumine aina süvenevad, stress ja selle väljaelamine võtavad juba soome koolitapatalgute vorme, siin ma I+I ohtu ei näe. nende menu püsib kindlal alusel. vabadus, seks ja vaimne vägivald on ja jäävad. tahad või ei.

10 kommentaari:

Ulmeguru ütles ...

Kollane blogindus töötab tõrgeteta: pane Inno pealkirja ja kohe oled edetabelis... :D

kivisildnik ütles ...

püsiväärtustele võib alati panuse teha :)

kuulitõukaja ütles ...

minu tagasihoidlik hinnang on, et see paarike on oma pead tugevasti ära löönud. võimalik et omavahel seksides

Inno ütles ...

Ma ei saa aru vingumisest. Kirjeldame elu täpselt sellisena nagu ta on. Ei mõtle midagi välja, ei pane juurde. Ma tõesti pole süüdi, et elu selline on, milleks mind süüdistada.
Ja kui ma olen halb, et kirjeldan alu sellisena nagu ta on, siis kas see on keelatud? Kas tõe väljaütlemine on keelatud? Ja kui on, siis kus?

kivisildnik ütles ...

innol on õigus, inimesed vajavad realismi, meil on tohutult infot aga see ei ole mingil kombel seotud tegelikkusega (reklaamid, filmid, muusikavideod panevad küll väärtused paika aga nad on sama luuluküllased kui moosese ilmutus) I+I rahuldavad meie reaalsusenälga. see on sama fenomen mis müüb tõsiselu sarju nt maameeste paaritamist

kuulitõukaja ütles ...

ka taktitunne on inimühiskonna "realism". selle puudmine seevastu on loomariigi pärisosa

Inno ütles ...

Kusjuures huvitav on see, et väljamõeldud kangelased nagu Marta ja Potsataja figureerivad ajakirjanduses kui "päris" kangelased, aga Ingridi ja Peebu armulugu, mis on täiesti reaalne asi, on juskui nagu mingi fantaasia. Ehh, Odessa.
Ja taktitunnet võiks õpetada Dakile, kes juba eile õhtust saadik leemendab vihast, kirjutades roppusi ja sõimu. See ei ole ilus.

raketimees ütles ...

Jah, inno, tupejamadest ja peenistest kirjutamine vabandusega, et sa teed seda oma laste jaoks, on tõesti väga taktitundeline sinust.

Inno ütles ...

Mis seal siis imelikku on? See on elu. Ma ei sõimanud kedagi. Eriti veel niisama heast peast nagu Daki. Ma ei saa aru, kas ta teeb Ingridile rahe eest mingit PR-i või, et läheb väga itsi täis, kui ma midagi kirjutan. Mul endal küll suht savi, kui keegi oma eksnaise kohta miskit kirjutab. Lihtsalt huvitav lugeda, aga et pöördesse läheks, seda mitte.

Jakobi Galerii ütles ...

Ullikesed ha hullud on alati laatadel suur vaatamisväärsus olnud.
mkiis