kolmapäev, mai 07, 2008

(:)pime roolijoodik langes teiseks













eesti liiklus on maailma kõige loovam, originaalsem ja müstilisem. regulaarne maailmaime - korduvkasutusega pime tartu roolijoodik aga on omasuguste hullude arvestuses langenud teiseks. keegi dementsuse all kannatav tädike, kes pääses eile lahti tatu ullumajast, tegi tublit tööd, sõitis aia maha, rammais fordi ja draivinnis üht kohalikku benusaajama, täpselamt selle klienditeenindusosakonda. kolm laksu ühe päevaga. kohe näha, et mutikesel on silmad peas ja alkoaur ei võta ka hoogu maha. tädi juhib nüüdsest roolimaniakkide edetabelit ja rullnokkade parv ei tea kuhu oma pead peita - häbi ja alandus on väljakannatamatu. kaotada pimedale joodikule on veel kuidagi vastuvõetav aga mingile sõitva katusega eidele. mina küll rullo nahas ei tahaks olla.

7 kommentaari:

kuulitõukaja ütles ...

tegelikult ei tõuse ei pime ralliäss ega hull naine oma sõidumaneeriga üldisest liikluspildist märkimisväärselt esile. ehk ainult bensiinijaama müügisaali külastamine autost väljumata ärataks lihtinimeses kahtlusi, et kas juhil äkki paha päev ei ole

kivisildnik ütles ...

tulemused pole ehk tabelijuhtidel tõesti veel kuigi veenvad aga printsiip ise - pime hullus - väärib kindlasti esiletõstmist

Andreas Prausen ütles ...

Kindlasti peaks aga kuhugi esikolmikusse ära mahtuma ka Kalev Kallo oma surematu vägiteoga:

Pärast restoranist lahkumist sõitis Kallo tagant otsa sõiduautole Lexus, mis seejärel omakorda rammis Fiat Unot. Lisaks suutis Kallo ära mõlkida veidi eemale pargitud sõiduauto Nissan Sunny.

kivisildnik ütles ...

õige ta ju on aga pole mahti olnud koostada top 100 eesti liiklusmaniali loendit. oleks tänuväärne tegevus.

Lassie ütles ...

Pole hullu, see naine hullumajast võib end veelgi näidata. Paari kuu pärast visatakse tänavale, sest ravirahasid pole ja hoidke siis alt.

Veiko ütles ...

Ja ma nägin seda pealt, kui ta mööda riia mnt.-d kihutas, fordi rammimisest oli ta mustas jeep-is avanenud õhkpadi ja kõrval sõitis politseiauto, kes tõtt-öelda ei saanudki muud teha, kui ainult huilgas ta kõrval, kui nad edasi liikusid. Mõne aja pärast järgnes veel paar politseiautot ja politseibuss. Kiirabi oli fordile kohal alla minuti, sest õnnetus toimus praktiliselt kiirabi hoone kõrval.

anderson ütles ...

Preili kihutas puhtalt ka läbi Tartu Kunstikooli territooriumi. Stiilinäited on siin:
http://galatea.art.tartu.ee/~kannela/emajoe-chicago/