teisipäev, mai 13, 2008

(:)vene rahva orjastamise plaan

























jüri mõisal on väga hea plaan, ta nimetab seda omal tagasihoidlikul moel slaavi tööjõu sissetoomiseks. mõned vinguvad, et mõis seab eraettevõtjate huvid riigi huvidest kõrgemale, et tal puudub ajaloo ja kultuuri taju ning elementaarne lugemus. kui nii hea mõte tuleb inimese ajust, kes midagi ei loe, on see eelkõige mõtlemisteema neile, kes leovad aga ei suuda välja käia ühtki mõistlikku plaan agressiivse suurriigi ohjeldamiseks.

mõisa plaan on sisuliselt venemaa orjastamine. töölisest ei saa enam kunagi kunstnikku, teadlast ega isegi mitte sportlast. tööline on ja jääb tööliseks, st ühiskonna ballastiks. kui oled kordki elus langenud kehalise töö tegija tasmele ja sellega väga hästi majanduslikult toime tulnud, siis ei hakka sa enam kunagi viie tuhande krooni eest luuletama.

on üks roosmaa saade, kus näidati krohvijameest, kes oli teeninud 40 tonni kuus, siis ta kaotas töö aga keeldus vastu võtmast 20 tonnist kuupalka. kõik sportlasedki ei saa 20 tonni. tüüp mandus, autodest ja majast ei loobunud, sisulisele tegevusele sülitas, võttis sms laene ega loobunud autodest ega majast. nii palju füüsis siiski tönkas, et keeras eidele taha ja elab nüüd lapsetoetusest.

sama mudelit järgides saame moraalselt laostada kogu venemaa napi teovõimelise elanikkonna, toome nad mõneks ajaks siia hea palga peal, siis on leping läbi ja toome uued. vanad lähevad ilusti koju tagasi, muidugi ainult siis kui püssimehe pilk on peal ja illegaalne immigratsioon lõppeb vanglas, itaallastel on nüüd selline kena plaan. ajaloolisel kodumaal muutuvad nuumatud proled tõsiseks probleemiks, jüsku meil need mehed kes soomes tööl käinud - ühiskonnale on nad kadunud.

Kommentaare ei ole: