laupäev, mai 31, 2008

(:)mõrv kunsti teenistuses - elementaarne





















küsimus kas kunsti mimel võib tappa, piinata, tükeldada, ohvertdada, köndistada, mõnitada ehk eraelulisi tühisusi põrmu talla on naeruväärne. ma ei saa aru kust sellised ebakompetentsed küsijad üldse välja kargavad, eriti piinlik on kuulda taolist möla kirjanike suust. see näitab suhtumist.

kunsti ei võeta tõsiselt ja sellest seatkse ülespoole kõikvõimalikke tühisusi, olen kindel et kõik need kirjanike listi kaunishinged, kes filmis põlema pistetud lehma pärast möögivad ja mingi eide eraelu kaitmise nimel on nõus kunsti ja kindlasti ka isennast kohitsema, kirjutavad oma haiget ila keeduvorsti nosides.


(:)
kui võileiva
tegemiseks võib tappa
siis võib mõrvata
ka filmi tootmiseks

lugupidamisega teie
rakvere lihakombinaat

6 kommentaari:

Ulmeguru ütles ...

Selle põleva lehma pärast valutavad need kaunishinged südant vaid siis, kui see nende enda filmis ei põle ning kohitsema on nad nõus ka vaid teiste loomingut... kui asi isiklikuks läheb, siis hakatakse kohe kogu Eesti rahvast barrikaadidel kutsuma...

kivisildnik ütles ...

silmakirjalike rottide paraad
jälestan ja põlgan

Arvamusliider ütles ...

Olen Kivisildniku lähenemisega nõus, aga plõksimise asemel võikski ju ise kirvest vibutada!

Teiseks meenub aastaid tagasi mingist ajakirjast (oli vist meestekas Loaded vms) nähtud fotoülevaade (vist) Austrias tegutsevast kunstirühmitusest, kellele meeldis just tapetud lehmarümpade sees roomata, rümpade sisse pugeda, verd juua jms. Nii et kunsti nimel tapetakse küll ja küll.

Lisaks meenub siinkohal veel film 7 aastat Tiibetis brääd pitiga peaosas. Mäletate, kuidas nad seal kino ehitasid ja mudapungid (buda mungid:)) kõik vihmaussid kaevetööde eest ära korjasid:)

sad old goth ütles ...

Seda kirjutist lugedes meenus, et
10 aastat tagasi vaevas sama küsimus veel kahte kaunishinge ja
tulemuseks sündis Bowie/Eno album
"1.Outside". Nüüd oligi põhjus sellelt jälle tolm pühkida.
Heart's Filthy Lesson!

robert ütles ...

Vaadates pilti, ma tunnen vihane nüüd mingil põhjusel. Kehv lehm...

Robert

robert ütles ...

Ma lähen vegan nüüd.pildi tegi mulle haige kõhtu.

Robert - Solar Pool Covers