kolmapäev, mai 21, 2008

(:)kuu sportlane ja seebikeetja




















kultuurikeskus, ajalehe keskus apkreiditud ja kultuurikeskne versioon on nüüd ka võrgus saadaval, allakirjutanu peab seal nüüd rubriiki nimega kuu sportlane, väga õpetlik, rubriik jaguneb kolmeks kolumnid - pronks, hõbe ja kuld, soovitan lugeda: PRONKS Eesti Panga president Andres Lipstok. Vana Lipstoki poeg on meie sportlastest kindlasti kõige intellektuaalsem. Keegi pole valanud rohkem higi, verd ja pisaraid, et teha lollide lõputule hordile selgeks ilmselget tõsiasja, et Eesti Vabariis on tänapäeval võimalik ära elada viie tuhande krooniga. See, et Lipstok just oma kuupalka kolmekümne ühe tuhande krooni võrra tõstis, räägib sellest, et mees valmistub surema – tubli tulemus. Kindel kolmas koht, peotäis pronksi on väga mõnus hauda kaasa võtta.

pärnu postimehes esikaane viitega loos (:)seebikeetja pole kõige parem kokk vaatlen lähemalt endla selle hooaja pisuhända, sander ja piibeleht, suurispeakull, teate küll:

Inimorganism on võimeline läbi elama muidki emotsioone peale füsioloogilise naeru. Võib nutta, karta, seksuaalselt erutuda ja isegi vaimselt kirgastuda. Kui Endla ainult telliks, valmistaksin vasaku käega “Pisuhännast” pederastliku pornoversiooni.

Mina ootan ka pärast mitte kõige õnnestunumat klassikalavastust rohkem vanu häid eesti tükke. “Kuningal on külm”, “Juudit” – praegu rohkem küll ei meenu, aga “Põrgupõhja” ja “Kevade” dramatiseeringud on alati teretulnud. Vaino Vahing ja Urmas Vadi olgu olla ja miks mitte Andrus Kivirähk, aga ilma seebita, parem juba vaseliin, napalm või arteriaalne veri.

Kommentaare ei ole: