esmaspäev, mai 26, 2008

(:)sigimatu pööbli raevupursked


























õu jee, rebisin delfis oma isikliku kommentaarirekordi välja - 1111+ hüsteerilist raevupurset, mis segi kaunis päedeva, ent harva ettetuleva analüüsiga. olen tulemusega enam kui rahul. isegi mõistlikke inimesi näib eesti keeleruumis olevat. naisjorsside kiljumine ei üllatanud mind põrmugi. olen ju naitelehti lapanud, rullnokkade emase ekvivalendi ajudieet on ammu teada. mäluvad kosmopolitääni alla eesti naist ja magustoidukas manustavad kroonikat, otse veeni. seksiluuludest näoli tegelikkuse ahrasse mutta surutud ja seduse jõust pimestatud - küll mõuravad. paraku pole igal loomal looma jõudu - ainult hääl.

5 kommentaari:

LiizaKazz ütles ...

"Naised on endale pähe võtnud, et laste sünnitamine segab õpinguid, karjääri tegemist, litsilöömist ja muud sarnast."

Väga viljatu on naisi või mehi Eesti väljasuremises süüdistada? Elo Lindsalu pani siin aasta või kaks tagasi meestele lastetust trahviks, ütles, et teemegi meestele lastetuse maksu.

Tema tookordsesse kirjutisse tulid ka lihtsalt laused a la inimesed tahavad kinos käia, raamatuid lugeda, iseendaga tegelda - lapsega on raske, nõuab kogu aeg tähelepanu.

Kui mõelda praeguse aja individualismile, siis igal lapsel peaks olema nii ema kui isa. Võin kinnitada, et mõlemad on äärmiselt olulised.

Perekond peaks olema loodud mitte lastesaamiseesmärgil, vaid tugeva kooshoidmise eesmärgil - hea ja kindel partner on asi, mis elu elamisväärseks teeb, kui sünnivad lapsed, aga selleks peab inimene väga palju läbi tegema, et saada heaks, ustavaks ja kindlaks. Ka naine ma mõtlen.

Küll nad lõpuks sünnitama hakkavad ja siis hoia ja keela, lisaks kõigele muule sünnitavad ajudega maailma ja tööd näinud-teinud inimesed, mitte sellised, kes lõpuks kõngevad oma kodustesse tegemistesse ja kaugemale ei näe kui tolmukübe riiulis.

Peaks ju naiskirjandust ka lugenud olema või ei ole? Norat näiteks? Seda Ibseni oma või isegi kõige kodukootum "Roheline aed" kõlbab, kuigi seal on peategelaseks Juulius Kilimit. Ise sõimad Eesti vabariiki pesapunujate kambaks. Me ei saa pesa punuda, kui pole piisavalt palju näinud pesi ja piisavalt palju maailma tundma õppinud.

See kehtib muide nii naiste kui ka meeste kohta. Aga nagu alati mulle meeldib, et mind mõtlema pandi.

kivisildnik ütles ...

kui naisteema huvitab siis strindberg

Ninataga ütles ...

Hmm, ja kui palju on mind need sigimatud mõnitanud veel selle eest, et ma siginud olen...
Peaks terve postituse sellest tegema..
Samas tean, et siis leitakse 100 õigustust miks rasedat võib jalaga lüüa...

Rents ütles ...

Mulle meeldib su enesekriitika - arvasin, et kuna su enda peres on kaks last, lased lati tavapärasest kolmest veidi madalamale ja ütled, et ka kahest piisab, et naine võiks juba tööl käia ja muude rõvedustega tegeleda, aga ei. Tubli, pühas ürituses ei tehta kellelegi erandeid. :)

kivisildnik ütles ...

erandeid ei tehta