esmaspäev, november 05, 2007

(:) tunnistan ausalt ingridi üles, käisin temaga










oli mis oli, aga häbenema ma seda ei hakka, käisin ingrid tähismaaga (hilisem ingrid lähivälismaa) ühel kursusel, see oli tartus ja aasta oli siis 80+, ingrid oli siis ikka ulka noorem ja valitses karm okupatsioonireziim, preesnev oli juba surnd ja mingi loll kehtestas kuiva seduse, ime et see see aeg üldse üle elati, ma olin siis veel karsklane muidugi, nii et polnd hullu. selles mõttes, teisem mõttes aga oli asi ikkagi enam kui hull. ega siis peale nikkumine ja taksoviina muud meelelhutust ei olnudki. tartusse soome telekas ei paistnud. ma juba ütlesin et oli raske elu, tervise peale hakkas. täna pole aega pikemalt rääkida, homme kirjutan oma suhted ingridiga põhjalikult lahti. muide, ma ei mäleta, et ingrid oleks kunagi öelnud midagi, kui talt just ei küsitud.

7 kommentaari:

kuulitõukaja ütles ...

parem mitte. sattusin siin kellegi plogi kaudu mingisse irja ja inno plogisse, mille profiil oli ingrid tähismaa suunas ekskrementide pildumine. ma ei tea kas ma saan oma arvuti pärast selles plogis käiku puhtaks või pean uue ostma

Morgie ütles ...

sa praegu nagu täiesti tasuta jagad siin seda infi?

kas sa ei näe, kuidas tuhanded peost libisevad...

kivisildnik ütles ...

irja on muide täiesti luuletaja, ei usuks kui poleks lugend - raamatus kaamlite markiisis on tal mitu väga head kohta

mis puutub tasuta meelelahutusse, siis võin heategvust endale lubada :)

kuulitõukaja ütles ...

irja on kindlasti üks neist sadadest, kellest sa rääkisid :(
ma ei kujuta hästi küll ette, millest selline inimene luuletab

kivisildnik ütles ...

sageli luuletab
irja seksist

üldine tase pole tal
suurem isand muidugi
kangutab tuima riimi
ja teeb muid vigu

kuid erinevalt andetutest
luuletajatest on tal
helgeid hetki

ega sellist luuleraamatut
millest leiab mitu
originaalset ja jõulist
kujundit ole lihtne leida

annet on aga ta
kasutab seda valesti

Irja ütles ...

Mnjahh, tänks vist. Eks ma saan paremaks. Uus käsikiri on igatahes juba olemas. Aga ma ei saa elada ses mõttes kookonis, et kui mind kogu aeg kotitakse, siis ma rahulikult istun ja luuletan. Enne on tarvis see war-on-terror, nagu me seda sõda Innoga nimetame, ära lõpetada. Ja siis see kohvik ära teha. Mul on väga selline tunne, et just ses hetkes on vaja teha seda asja, mis ma praegu teen. Kohtume Tartus, Sven!

kivisildnik ütles ...

jõudu, irja, luuletamise asjus ma soovitan küll tõsiselt riimikangutamise otstarbekuse üle järele mõelda - tugev kujund hoiab luuletust väga hästi koos, milleks head asja mehhaanilise vormivõttega lahjendada?