kolmapäev, mai 14, 2008

(:)sookvoot või surm























soo küsimuses saavad mehed pidevalt kotti, tuleb kehtestada kvoot. julm ja verine kvoot, et saaks lõpuks ometi korra majja. mehi on ülikoolides vähe, selles on strandbergil õigus ja see ülekohus tuleb peatada, samas on mehi kaitsejõududes liiga palju, miks ainult mehed peavad välismissioonidel surema? tuleb peatada, naiste võrkpallis pole üldse mehi - see mõnus ala tuleb mehitada. eriti valus on naisvõimlemise ja naiste suusatmise probleem - jälle mitte ühtegi meest. kaua me kannatame seda ebaeuroopalikku olukorda, ebademokraatlikku dikrimineerimist, õigusetut olukorda, shovinismi, perset majas. aitab.

6 kommentaari:

Unknown ütles ...

pedesid vähemasti on :D

kivisildnik ütles ...

puudu pole küll
viimaseel ajal tulnud
pigem jääb üle

Anonüümne ütles ...

kevadkuivahaiku:

kui kanalid jäänd
kuival naisjuhid kürva
proteesi himus

Wikmanipoisilik džentelmen ütles ...

Teen ettepaneku vähemalt naisiluvõimlemisesse mehi mitte juurde tuua. Peab monteerima naisiluvõimlejale sooritusetteasteks külge kummist peenise, mille näiteks puhkehetkel saab eemaldada.

Või teeks hoopis vastupidi. Iluvõimlemise ajaks on võimalik peenis küljest võtta, et soorituse efektiivsus ja esteetika ei kannataks, kuid eraelus peaksid nad peenis jalgevahel ringi käima. Sest olgem ausad,keda kotib üks iluvõimleja, kui ta ekraanilt kaob?

Ninataga ütles ...

No jah, kui me toome naisvõrkpalli mehi juurde, saame kohe meeskonna jao geisid....
Aga mehed ärge nutke, te surete niikuinii välja, sest see pidev imetamisele sundimine naiste poolt lõppeb surmaga... Kui see teid veel tappa ei suuda, siis naised närivad hinge niikuinii seest välja..
Surm siin või siberimaal, mis seal vahet?

Mina naisena nutan te haual natuke ja lähen eluga edasi...

Puldan Mati ütles ...

http://20aastathiljem.blogspot.com/
2008/05/vrtused-odavmki.html
no ikka irisevad ega pole rahul kaua võib?muud teemat neil pole ikka see pressinõugogu keiss hamamste vahel.ükskõik millest ei alustata ikka jõtaxe sinna välla!