esmaspäev, oktoober 08, 2007

(:) projekt R-VEIDEMANN NÄGIJAKS õnnestus 100%








postkastis oli uus muusa, selles kirjutan inimkilbi teemadel, soovitan lugeda, aitab mõista integrante ja nende sabarakke, täna postimehes hullab jälle r. veidermann, kes otseselt viitab uurimusele, mille kohaselt ka eesti keelt valdavad, eesti kodakondsuse saanud ja keskmisest rohkem teenivad tiblad jäävad siiski tibladeks. Põhjus on selles, et eelkõige on nad inimkilp ja alles seejärel inimesed. Pean silmas inimkilpi mille moolotov installeeris siia vene imperialistide sõjasaagi kaitseks.

peagi ilmub värske keskus milles tõestan veenvalt, et inimkilbile peaksid sakslased andma oma kodakondsuse, riibentropp nad siia lubas, las merkel koristab ära, pakti vene lepingupool on oma kohustusi täitnud, vene kodakondsus on kõigil tibladel saada aga nad ei taha seda. õige – mina ka ei tahaks, kui saksa pass oleks varnast võtta.

samas keskuses on mul ka pikem kirjatöö gaasitoru poolt koos täieliku faktoloogia ja ümberlükkamatu argumentatsiooniga. pole põhjust häbeneda, see on üks eesti ajakirjanduse värvikamatest lehekülgedest, isegi vana munn j. v. jannsen on minu kõrval kasimata ninaalusega poisike.

pärnu postimehes võitlen ühe perverrsse jääliustiku vastu, mida kohalik linnavõim kavandab ilma detailplaneeringuta, ilma riigihanketa, ilma muinsuskaitse loata, ilma kohalike elanike arvamust küsimata, ilma keskkonna mõjusid hindamata võõrale maatükile rajada, vaasa park on muide riigi omandus.

Kommentaare ei ole: