neljapäev, detsember 06, 2007

(:)ETV/EPL võrdlev analüüs









Tulevad tulevad, sitt ja kusi mõlemad, ütles ahto muld kord ühte väga halba raamatut arvustades. Samad sõnad avalik õigusliku pealtnägija eilse saate kokkuvõtteks. Olgu pealegi, krisnatiite kogudus on vargapesa aga nad vähemalt ei aja usuullikeste ja riigi rahakotti segamini. Mida teeb aga eesti lutteri kirik, õigemini m ida laseb riik selle ketserite kambal korda saata. Eesti riigi juubelil hakkavad pappid viirukipanniga vehkima, segast peksma ja lasevad põhiseaduse peale kuldset vihma sadada. Pindu pealtnägija näeb aga palki ei mäe.

Eriti haige oli aga saatelõik hilbukaupmees armaanist? Oli see nüüd kultuur või poliitika, mine võta kinni aga juttu tast tehti ja mitte mähe. Vastuseks plogija küsimusele kas meelelahutus on kultuur võime öelda et avalik õigusliku kanali jaoks on ka kõige rämedam kommerts kultuur. Samas kadund kersna promos ETVs aastaid fila kodinaid, miks mitte vahel ka taset näidata, ehk on reitingule hea.

Kokkuvõte – etvl ja eplil pole mingit vahet. Üks saadab nobeli kirjanduspreemia tseremoonia ajal reporteri madonna lasteraamatu esika afterpardile, teine teeb maksumaksaja raha eest armaanile pooletunnise reklaamiklpi. Tulevad, tulevad…

3 kommentaari:

Andreas Prausen ütles ...

Aga panid tähele, kõik Armani logod olid selles sisseostetud vidoklipis püüdlikult uduseks tehtud! Absurd missugune, et aga juriidiliselt korrektne oleks.

Kusjuures me arutasime peale seda lõiku, et kui "Pealtnägija" ainult sellistest klippidest koosnekski, et kas ta siis lõpuks kaotaks oma vaatajaskonna? Jõudsime järeldusele, et vist mitte, sest massil pole midagi "Kroonika" televersiooni vastu.

kivisildnik ütles ...

muide, kes tõi paaritumissaated eestisse, etv ja aunaste - reisile sinuga, jõudu telekupeldajad

Veiko ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.