neljapäev, detsember 13, 2007

(:) naised avalikkust ei huvita









Uskuge või mitte aga just nii see on. Naised ei huvita enam üldse mitte kedagi. Sarnaselt K/K/K võib naise haha lüüa ja kohus ei tee väljagi. Just oli selline juhtum. Miks kohus naisetapjaid ei karista? Avalikkus ei tunne huvi, miks kohus peaks? Ma küll ei taha euroliidus naine olla. Eelistan jätkuvalt ilusa mehe positsiooni. Miks naised on sattunud kunstnike ja kirjanikega ühele pulgale. Vastuse sain televisioonist ja konverentsilt. Hulluse konverentsil rääkis hasso krull sellest, et monoteistlik hullus sai alguse egiptusest ja on tänaseks üle maailma levinud. Monoteistliku luulu erivorme on palju: luterlus, islamifundamentalism, paavstlus, sionism jms. Krull osutas uurimustele, mis väidavad, et monoteismi pisiku said juudid egiptuse orjapõlves, sealt see õnnetus algas. Eile kirjutas ka tiskaveri tsivilisatsioon selle monoteistliku vaarao asju natuke lahti. Muuhulgas näidati kivist pilti, kus isane monoteistlik vaarao kabistas üht teist isast. Nofretete ei läinud mehikesele rohkem korda, kui naised eesti kohtule. Selge. Monoteism ja pederastia on ühe ja sama asja kaks külge. Ka süüdlane on teada - vaarao Amenhotep IV, (keiklubides tuntud kui Akenaten) isiklikult.

3 kommentaari:

LiizaKazz ütles ...

viimasel ajal kaldun arvama,
et inimesi
mitte midagi
(väljaarvatud nende isiklik ego)
ei huvitagi

millal need naised neid mehi kunagi üldse
on huvitanud

lisaks lapsesaamisele ja toakoristamisele
ja mõnel puhul ka nn intellektuaalse vestluse arendamisele

selleks ongi vaja REKLAAMI
tuleb ennast müüa
ma ei ole veel selgeks teinud, kas tisside või jalgadega.

Me elame ju kapitalistlikus riigis või kuidas see kõlaski.

kivisildnik ütles ...

mu meelest on naiste müügitöö küll hea - videoklipid, filmid, pildilehed, tv, reklaamid - kõik on tibisi punnis täis, ehk on asi selles, et tibidde ja mõrdade solidaarsuses on mõra

LiizaKazz ütles ...

kummad on tibid ja kummad on mõrrad?
mul pole tegelt tissi ega jalgu
mina vist tibi ei ole

järelikult olen mõrd - labane liiderlik naine (ÕSS) või püünis, lõks

ja palju nendes klippides on naist või kui palju nendes klippides on meeste unelmaid, see on nagu küsimus.

Väärtushinnangud pannakse paika müües asju. Ja kui suurte tissidega ja pikkade jalgadega tibi (võimalikult riieteta) suudab müüa, siis järelikult on ka inimesi, kes suudavadki ainult sellises tibis mõelda ja mis teha - osta.

Järelikult naine ei räägi, naine müüb, seksib. Allub mingile lollile (mehe?) egole. Ühiskonna maitsele.