neljapäev, oktoober 25, 2007

(:) kuidas mind jalgadega taoti - tartu 88










ehk mälestusi sellest, millest ansip mitte midagi ei mäleta, peatükk memuaarideraamatust ilmus ajalehes keskus 2005 aasta 13 numbris, kirjaoskajad tunnevad mu loomingut põhjalikult aga klassika ülelugemine eesti ekspressi paljastuste valguses teeb maailmapildile ainult head. peaministri kantselei mälu osakonna juhataja tool kisendab mu järele.

5 kommentaari:

Olev ütles ...

Kus on faktid? Äkki olid need hoopis Väino Väljased kes sind tümitasid? Aastate tagant ka esimene kommentaar: Ansipi seotuses.Minu meelest juhiti asja all-linnast,staap asus Tartu SAO e.miilitsamajas ja linnakodanike riigi-ja parteitruuduse järgi valvas EKP Tartu Linnakomitee,mis asus selleaegses 21.juuni tänavas.A.Ansip oli palgal EKP Tartu Rajoonikomitees Pälsoni ja Riia t.nurga peal.Sellest majast anti suunised kommunismi ehitamisks Tartu rajooni rahvale ja linnaga polnud sellel organisatsioonil mingit pistmist kui välja arvata,et mõned rajooni ettevõtted asusid linna territooriumil.Selle maja õues seisid küll mõned miilitsatega mehitatud tuledeta "sidrunid",kust jälgiti ühikate juures toimuvat,kuid rajkomiga neil pistmist ei näinud olevat.Tekib küsimus,kas Ansip tõesti läks pühast misjoonitundest oma linnagenossesid abistama?Spekulatsioonide ära hoidmiseks tuleks sellele küsimusele Ansipil endal vastata.Mis puutub Kosmose kinosse,siis selle nimega kinomaja Tartus ei olnud,autor peab ehk"Ekraani" silmas.
Nüüd mõtle veel ükskord kas saab koomunist Närskat võtta tõsiselt? Närska ründab ju otseselt maadevahetajate kinnipanemise eest! Keda sina teenid kas ka maadevahetajaid? Või hoopis soovid Paltsu valitsemist Putini st Savisaare valitsuses...

Olev ütles ...

Närska sõnad lükkab ümber tollane siseminister Tibar Eesti Päevalehes aastast 2003 01. veebruaril. Huvitav kas Päevalehel on sügav skleroos või lihtsalt kinnimakstud?

kivisildnik ütles ...

seni kuni üks mäletab üht ja tiene teist võib ka mul õigus olla

Olev ütles ...

Kuidas sul õigus on? Sinu väide on sama pädev kui ma väidaks, et sina olid hoopis organisaator ja kui käsutäitjaid ülevaatama läksid unustasid ohutuse ja said usinatelt käsutäitjatelt peksa... Loogika on nii kui üks osa väitest ei päde siis on kogu väide väär. Sinu mälestus on tühine, mis sest et sinu vaatevinklist ja udusena nähtud. Ma saaks aru kui sa ise olnuksid kõrgetaemeline KGBiit. KGB orgunnis asja, mitte Tartu linna EKP rääkimata Rajooni EKP-st. Praegu aga kahjuks oled ilmekas tõestus, nagu Reiljani kurikuulus tsitaat oma liistudest...

kivisildnik ütles ...

fakt on see et inimesi peksti, tehti koolist lahti ja lasti koertel närida aga kedagi pole karistatud ja selles asjas pole ikka veel selgust. ametlik ajalugu vaikib. ja mina räägin seda mida nägin, ei vähem ega rohkem.